Yhdistys Tutkimus Arkisto Kirjat Linkit Sivukartta
Myynnissä
Kirjatilaus
Kirjaesittelyt
Käytetyt kirjat

UUTISET


Copyright ©
1999-2020
UFO-Finland ry

Myynnissä olevat kirjat

Uutuus!
 
István Éles

Avaruusolennot ja jälleensyntymä


ISBN 978-952-65027-1-7
 

214 sivua
hinta 30 €


Kovakantinen

Unkarilainen István Éles on tutkinut laajasti ihmisten sekä menneitä että tulevia elämiä, ja todennut niihin liittyvän runsaasti kokemuksia ufoista ja avaruusolennoista. Élesin lähes 30 vuoden uraauurtava tutkimus täydentää muualla maailmassa tehtyjä vastaavia havaintoja.

Élesin käyttämä meditatiivinen valveuni-olotila on "aikamatkustamiseen" perustuva menetelmä. Tässä tilassa on mahdollista saada selville eri elämien tapahtumia, jotka näyttäytyvät ihmisille yhtä selvästi kuin elokuvia katseltaessa.

Saatujen kokemusten perusteella on voitu todeta, että avaruusolennot ovat olleet ja ovat edelleen aktiivisesti mukana ihmisten elämissä, niin menneissä kuin nykyisissäkin. Éles pyrkii antamaan tietoa, joka auttaa meitä saamaan täydellisemmän kuvan vielä toistaiseksi tuntemattomien maailmojen olemassaolosta.

Mielenkiintoinen kirja, eikä vastaavaa ole aikaisemmin suomenkielellä julkaistu.


Uutuus!
 
Lou Baldin

Alienmatka


ISBN 978-952-65027-0-0
 

203 sivua
hinta 30 €


Kovakantinen

Aamuisella känvelyllän kotinsa länhellän olevassa puistossa Lou Baldin kohtasi tuntemattoman miehen, joka houkutteli hännet länhelle laskeutuneeseen avaruusalukseen. Tänstän alkoi vuorokauden mittainen ainutlaatuinen matka eri puolille avaruutta, muun muassa Uranus-planeetalle. Useimpia matkan ajan kokemuksia ei voinut ihmismielellän ymmänrtänän, ja ne muuttivat tänysin Baldinin maailmankuvan ja samalla koko hännen elänmännsän.

Lou Baldin kuuli lentänvistän lautasista jo lapsuudessaan 1950-luvulla, ja kiinnostus niitän kohtaan jatkuu edelleen. Hänn kertoo saaneensa tänmänn kirjan aineiston Maan ulkopuoliselta olennolta (extraterrestriaali, alien), jota hänn on tavannut ensimmänisen matkan jänlkeen sänännnönllisesti useiden vuosien ajan. Baldin vakuuttaa kirjassa kuvattujen tapahtumien olevan aitoja omakohtaisia kokemuksia.


Uutuus!
 
Thomas J. Carey - Donald R. Schmitt

Roswellin todistajat


ISBN 978-952-67713-9-7
 

408 sivua
hinta 42 €
Kovakantinen

Roswellin todistajat -kirja on selonteko kaikesta siitä, mitä on tullut tosiasiassa ilmi tapahtumista Roswellissa New Mexicossa vuonna 1947. Todistusaineisto on musertava niille, jotka ovat avoimia tälle ajatukselle ja halukkaita käymään läpi saatavilla olevaa kirjallisuutta. Kysymys mahdollisesta yksin olostamme maailmankaikkeudessa on ollut keskustelun aineena vuosisatojen ajan, mutta vasta meidän aikamme teknologia on tehnyt mielekkään keskustelun mahdolliseksi. Voimme odottaa löytävämme vastauksia kokematta välttämättä muukalaisten läsnäoloa Maassa. Kun kohtaamisilmiö tulee laajemmin hyväksytyksi ja ymmärretyksi, se tulee muuttamaan merkittävästi näkemystämme.

Kirjan tekijät Thomas J. Carey ja Donald R. Schmitt ovat tutkineet Roswellin tapausta antaumuksella yli 30 vuotta. He ovat löytäneet ja haastatelleet yli 600 ihmistä, jotka liittyvät suoraan tai epäsuorasti Roswellin tapaukseen. He kaikki tukevat ensimmäistä selitystä, eli alkuperäistä väitettä lentävän lautasen haltuunotosta. Todistajalausuntojen pikainen tyrmääminen sellaisten epäilijöiden toimesta, jotka antavat historiallisesti merkittävälle tapahtumalle mytologiaan perustuvan selityksen, on loukkaus tosiasioita ja lopullista totuuden paljastamista kohtaan.

Yksityiskohtaista ja luotettavaa tietoa tapahtumien todellisesta luonteesta on kerääntynyt runsaasti, ja siitä on voitu erottaa joidenkin tietolähteiden levittämät virheelliset ja harhaanjohtavat tiedot. Tuloksena on vakuuttavaa aineistoa - ei pelkästään Roswellin tapauksesta - vaan myös muukalaisten vierailuista. Kirjaa voidaan pitää Roswellin tapauksen loppuraporttina, ellei sitten viranomaiset avaa omia salaisiaan arkistojaan.


 
Lawrence R. Spencer

Roswellin avaruusolennon haastattelu


ISBN 978-952-67713-8-0
 

346 sivua
hinta 33 €


Lukuisten todisteiden perusteella voidaan sanoa, että Roswellissa tapahtui heinäkuussa 1947 jotain hyvin merkillistä. Viranomaiset olivat läytäneet maahan pudonneen tunnistamattoman esineen, josta läytyi myäs avaruusolentoja. Seurauksena oliäärimmäisen suuri tiedotusvälineiden mielenkiinto.

Matilda O'Donnel MacElroy tyäskenteli tuohon aikaan lääkintäryhmän jäsenenä Roswellin lentotukikohdassa. Hänet pyydettiin lähtemään tapahtumapaikalle siltä varalta, että siellä tarvitaan lääkinnällistä apua. Maahansyäksyssä yksi olento olikin selviytynyt hengissä.

Muukalaisolentoa tutkiessaan MacElroy huomasi välittämästi, että olento yritti viestiä "mielikuvilla" tai "telepaattisilla ajatuksilla". Kukaan muu henkilä tapahtumapaikalla ei tätä huomannut. Tämän jälkeen MacElroyn tehtäviin kuului viestiä olennon kanssa ja raportoida kaikki tiedot viranomaisille.

Tässä ainutlaatuisessa kirjassa Matilda O'Donnel MacElroy kertoo olennon kanssa käymistään keskusteluista kysymyksiin, joihin ihmiskunnan täytyy saada vastauksia. Keitä me olemme? Mistä me tulimme? Mikä on Maassa olomme tarkoitus? Onko ihmiskunta maailmankaikkeudessa yksin? Jos muualla onälykästä elämää, miksi he eivät ole ottaneet meihin yhteyttä?


 
Lou Baldin

Alienyhteys


ISBN 978-952-67713-6-6
 

205 sivua
hinta 30 €


Kovakantinen

On kiistaton tosiasia, että vuoden 1947 heinäkuussa Roswellissa, New Mexicossa tapahtui jotain erikoista. Taivaalta putosi tuntematon esine. Siitä mikä tuo esine oli, ei ole tähän päivään mennessä päästy yksimielisyyteen. Virallinen selitys on salaisessa hankkeessa käytetty tiedustelupallo, mutta erilaiset salaliittoteoriat ufoista ja ulkoavaruuden asukkaista elävät sitkeästi. Aiheesta on vuosikymmenten aikana kirjoitettu lukuisa määrä kirjoja ja tehty televisio-ohjelmia.

Kirjailija Lou Baldin kertoo tässä kirjassa oman näkemyksensä asiasta ja sen, mitä tapahtui sen jälkeen kun alienien ohjaama avaruusalus oli syöksynyt maahan. Tiedemiehille tarjoutui ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä yhteistyötä muukalaisten kanssa ja päästä tutustumaan alukseen, jonka materiaalit olivat kuin toisesta maailmasta. "Koko avaruusalus muistuttaa elävää, metallista eläintä. Siinä ei ole näkyviä niittejä tai ruuveja, ei liioin saumoja pitämässä sitä koossa. Alus ja sen sisältö näytti olevan enemmän elollinen kuin keinotekoinen." Tämä outo kulkuväline ei ainoastaan toiminut tunnettujen fysiikan lakien mukaisesti, se pystyi myös välittämään tunteita sisällään oleville.

Roswell ja sen tapahtumat kutkuttavat edelleen ihmisten mieliä, sillä pyrkimyksemme ymmärtää erilaisia elämänmuotoja ja maailmankaikkeuttamme kasvaa päivä päivältä tieteen edistyessä.


 
Atte Särkelä

Kohtiärjännettä

 
ISBN 978-952-67713-5-9
384 sivua
hinta 42 €

Yli 300 kuvaa, värillisiä, mustavalkoisia ja piirroksia, kovakantinen

Ainakin viimeisen sadan vuoden aikana Pudasjärvellä on tapahtunut valtava määrä selittämättömiä asioita ja ilmiöitä. Syksy 1969 oli kuitenkin käännekohta, koska silloin Atte Särkelä teki ensimmäisen merkittävän ufohavainnon. Siitä alkoi muutaman vuoden ajanjakso, jollaista Suomen historiassa ei ole koettu aikaisemmin eikä sen jälkeenkään. Sadat ihmiset kokivat selittämättömiä ilmiöitä pitäjän eri puolella, erityisesti Syötteen alueella. Myös Atte näki kyseisiä ilmiöitä ja sai niitä valokuvattua.

Tähän kirjaan on koottu ufohavaintokertomuksia lähinnä Pudasjärveltä sadan vuoden ajalta ja mukana myös runsaasti valokuvia vuosilta 1969-72.

Tämä kirja on myös Atte Särkelän elämänkertakirja. Aten elämä on kulkenut sotaorvosta monen alan yrittäjäksi. Ahkera työnteko alkoi jo lapsena savottatyömailla ja jatkui myöhemmin oman taksin ratissa. Näistä tapahtumista on tähän kirjaan koottu kymmeniä tarinoita. Kylien tyhjentyessä 1960-luvulla Atte perheineen kokeili asumista Helsingissä, mutta siellä ei korpimaiden kasvatti viihtynyt.

Matkailubisnes koki nousukautensa 1980-luvulla, ja paikallisesta vastustuksesta huolimatta Syötteen rinteille nousi mökkikyliä ja laskettelukeskuksia. Atte sai huomata, ettei paikkakunnan kehittäminen miellyttänyt kaikkia, mutta sai kuitenkin kelomökkinsä rakennettua ja toiminta perheyrityksessä jatkuu jo viidettä vuosikymmentä.

Kiinnostus outoihin ilmiöihin on jatkunut läpi kiireisten yrittäjävuosien ja edelleen Atte Särkelä tunnetaan miehenä, joka ei pelkää tarttua haasteisiin..


 
Piotr Cielebias

Outojen ilmiöiden maa

 
ISBN 978-952-67713-4-2
252 sivua
hinta 30 €

Mustavalkoinen kuvitus, kovakantinen

Ufot ja paranormaalit ilmiöt ovat todellisuutta kaikkialla maailmassa. Siitä hyvänä osoituksen on tämä kirja, joka on ainutlaatuinen syväluotaus Puolan ufotapauksiin ja niihin liittyviin paranormaaleihin ilmiöihin. Kirjassa tarkastellaan ufojen laskeutumisia, outoja olentoja, kolmioufoja, sieppaustapauksia, sota-ajan ufoja, vedenalaisia ufoja ja monia muita aiheita, jotka käsittävät ajanjakson maan varhaisesta historiasta aina tähän päivän saakka. Silminnäkijöinä on ollut niin tavallisia kansalaisia, poliisiviranomaisia, asevoimien henkilöstöä kuin siviili- ja asevoimien lentäjiäkin.

Kirjan kirjoittaja, Piotr Cielebias, on yksi Puolan tärkeimmistä ja arvostetuimmista paranormaaleille aiheille omistautuneista journalisteista, kirjailijoista ja tutkijoista. Hänellä on maisterin tutkinto historiasta ja kandidaatin tutkinto valtiotieteistä. Hän tarjoaa lukijalle ensiluokkaisen näköalan kotimaansa ufomysteeriin. 
Atso Haapanen

Kummituslennot
Vakoilijoita vai ufoja?

 
ISBN 978-952-67713-3-5
160 sivua
hinta 27 €

Mustavalkoinen kuvitus, kovakantinen

Suomen ilmatilassa, etenkin Pohjois- ja Itä-Suomessa, tehtiin 1930-luvulla suuri määrä selittämättömiä ääni- ja näköhavaintoja. Ilmiöt olivat laajalti esillä sanomalehdissä ja kansalaisten puheissa, ja niitä kutsuttiin kummituslennoiksi. Tapauksia on luultavasti ollut useita satoja, joista vain pieni osa tuli aikanaan viranomaisten tietoon.
 
Puolustusvoimat ja muut viranomaiset tutkivat tapauksia, ja osa niistä tunnistettiinkin lentokoneiksi tai luonnonilmiöiksi. Suurta osaa havainnoista ei kuitenkaan pystytty luotettavasti tunnistamaan ja ilmiöiden aiheuttajiksi epäiltiin mm. vieraan vallan suorittamia vakoilulentoja tai jopa ufoja. Nämä tapaukset jäänevät selvittämättömiksi arvoituksiksi.
 
Porvoolainen tietokirjailija Atso Haapanen (s. 1963) on tutustunut laajasti sotahistoriaa ja ilmailua käsitteleviin arkistomateriaaleihin ja kirjoittanut tutkimustensa pohjalta useita tietokirjoja. Aktiivisena sotahistorian harrastajana tunnettu Haapanen on julkaissut lisäksi sotaromaaneja, joista osa perustuu todellisiin tapahtumiin.
 
Tapani Koivula

Kosminen kosketus

 
ISBN 978-952-67713-2-8
336 sivua
hinta 39 €

Yli 200 mustavalkoista kuvaa ja piirrosta, kovakantinen

Ufotutkija, arkkitehti ja kirjailija Tapani Koivulan uusi jo pitkään odotettu ufokirja ilmestyy lokakuussa. Kirja tarjoaa suomalaisen ufotutkimuksen historiaa aina tähän päivään saakka selkeänä kokonaisuutena, osana kansainvälistä ufotutkimusta. Kirja sisältää myös kontaktitapausten läpileikkauksen ufosieppauksista avaruusolennoilta saatuihin viesteihin.
 
Kosminen kosketus on yhtä laaja-alainen ufokirja kuin Koivulan "Ufojen kosminen viesti" (WSOY 1988). Tuo 500-sivuinen järkäle on edelleen eräs suomenkielisen ufokirjallisuuden perusteoksista. Kosminen kosketus jatkaa siitä, mihin Ufojen kosminen viesti jäi.
 
Koivula väittää kirjassaan, että tutkittuaan 45 vuotta ufoja ym. paranormaaleja ilmiöitä hän on ratkaissut universumin ja elämän mysteeriot - henkilökohtaisella tasolla. Tässä kirjassa ja sen tulevissa jatko-osissa Koivula pyrkii perustelemaan väitteensä.
 
Kirjan ainutlaatuisesta ja laajasta kuvituksesta vastaa Lasse Ahonen, ufotutkimuksen veteraani hänkin. Viimeisten vuosikymmenien aikana Ahonen on valokuvannut rajatiedon ihmisiä ja tapahtumia enemmän kuin kukaan toinen suomalainen. Siksi teos on myös laaja kuvakavalkadi suomalaisesta rajatiedosta viimeisen 50 vuoden ajalta. Yli 200 mustavalkoista kuvaa ja piirrosta, 336 sivua.
 
Nick Redfern

Todellinen mysteeri MIB

 
ISBN 978-952-67713-1-1
240 sivua
hinta 30 €

Mustavalkoinen kuvitus, kovakantinen

Brittiläissyntyinen, nykyisin Yhdysvalloissa asuva Nick Redfern on tämän hetken tunnetuin selittämättömiin asioihin perehtynyt kirjailija.
 
Mustapukuisista miehistä kehittyi supertähtiä vuonna 1997 ilmestyneen The Men in Black -elokuvan myötä. Vaikka tuo Hollywoodin menestyselokuva olikin puhdasta fiktiota, tosielämän mustapukuiset miehet ovat jo 1950-luvulta lähtien pyrkineet vankkumattomasti hiljentämään henkilöitä, joiden tielle on sattunut ufoja ja paranormaaleja ilmiöitä.
 
Tässä teoksessa Redfern sukeltaa noiden salamyhkäisten olentojen mystiseen maailmaan. Hän käy läpi klassikkotapauksia, ensi kertaa saatavilla olevia raportteja, hallituksen salaisia asiakirjoja sekä lukuisia teorioita, joita mustapukuisista miehistä on esitetty.
 
Nick Redfern on täysipäiväinen kirjailija, luennoitsija ja journalisti. Hän kirjoittaa säännöllisesti artikkeleita useisiin julkaisuihin, ja on julkaissut lukuisan määrän kirjoja. Redfern on esiintynyt useissa myös Suomessa nähdyissä tv-ohjelmissa.
 


 
Lasse Ahonen (toim.)

Tieteellisiä ufotutkimuksia

 
ISBN 978-952-67713-0-4
296 sivua
hinta 30 €

Kirjassa on runsas valokuva- ja piirroskuvitus
Ufoja ja siihen liittyivä ilmiöitä on tutkittu aktiivisesti jo 1940-luvulta lähtien eri puolilla maailmaa. Laajamittaisimmat ufotutkimukset tehtiin Yhdysvalloissa 1950- ja 60-luvuilla, pääasiassa Ilmavoimien (USAF) toimesta. Tutkimusten päätarkoitus oli alkujaan selvittää, ovatko ufot uhka Yhdysvaltain kansalliselle turvallisuudelle. Mitä viranomaiset ovat saaneet ufotutkimuksissaan selville, kaikkea tuskin on kerrottu.
 
Tähän kirjaan on koottu runsaasti yksityiskohtia sisältäviä havaintotapauksia, joita nimenomaan on tieteellisesti tutkittu ja joista on kirjoitettu seikkaperäiset tutkimusraportit. Mukana on myös sieppaustutkimuksia.
 
Jotkut esitetyt tapaukset saattavat osin olla tuttuja vuosikymmenten varrelta. Tässä avautuu oiva tilaisuus verrata vanhoja ufotutkimuksia tämän päivän vastaaviin. Mitä on saatu selville, millaisiin johtopäätöksiin on tultu ja mikä tilanne on tänä päiväna?
 
Maailman tunnetuin ufotutkija J. Allen Hynek toteaa: "Olisi vaikeaa löytää toista aihetta, joka maailman lehdistössä olisi saanut yhtä paljon huomiota ja saanut ihmiset keskustelemaan eri elämäntilanteissa yhtä vilkkaasti ja joka on ruokkinut yhtä monien ihmisten mielikuvitusta näinkin pitkiä aikoja."


 
Håkan Blomqvist

Muukalaiset keskuudessamme

 
ISBN 978-951-98374-9-9
196 sivua
hinta 25 €

Kirjassa on valokuva- ja piirroskuvitus sekä väriliite
UFO-Finland ry ei ole aikaisemmin julkaissut kirjaa, joka käsittelee mahdollista ihmisten ja avaruusolentojen kontaktia. Tämä kirja on kertomus ruotsalaisen miehen hämmästyttävistä kokemuksista, joiden keskelle hän joutui keski- ikäisenä jokseenkin yllättäen. Tapahtumat alkoivat Uddevallan kaupungissa, lähellä Göteborgia. Kirjan päähenkilö Richard Höglund työskenteli avaruusolentojen kanssa useita vuosia ja matkusti muun muassa Bahamasaarille useaan kertaan suorittamaan avaruuskontakteiltaan saamaansa tehtävää.
 
Richardin tapaus oli aikoinaan Ruotsissa tiedostusvälineiden hyvin uutisoima. Hänen tarinansa aiheuttivat laajaa ihmetystä ja aiheuttavat yhä edelleen. Tapausta on tutkinut ja kerännyt tietoa kirjastonhoitaja Håkan Blomqvist. Hän kirjoitti tämä kirjan vuonna 2009, kerättyään tietoa yli 30 vuoden ajan.


Timothy Good

Sisäpiiri

Ufot, sotilaat ja tiedustelupalvelut
 
ISBN 978-952-67713-7-3
482 sivua
hinta 42 €

Kirjassa on laaja valokuva- ja piirroskuvitus, kovakantinen
Nyt se on virallista - eri maiden armeijoiden ja tiedustelupalvelujen raporttien mukaan tunnistamattomat lentävät kohteet ovat olemassa. "Korkea-arvoiset ilmavoimien upseerit ovat kulissien takana todella huolissaan ufoista. Viranomaisten salailu ja naurettavuustekijät saavat ihmiset uskomaan, että tunnistamattomat lentävät kohteet ovat silkkaa pötyä." Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelun entinen johtaja, amiraali Roscoe Hillenkoetter.
 
Toivottavasti mahdollisimman moni suomalainen vallankäyttäjä rivikansalaisen lisäksi lukee tämän kirjan. On tullut aika nähdä maailma sellaisena kuin se on.
 
Maailmanlaajuisesti tunnetun ufotutkijan vuosien tutkimustyö sisältää lukuisten sotilas- ja tiedustelualan ammattilaisten, lentäjien, poliitikkojen, sekä tieteentekijöiden haastattelujen lisäksi huippusalaiseksi luokiteltuja asiakirjoja ja raportteja. Teoksessa käydään läpi niin länsimaista kuin maailmanlaajuista ufohistoriaa ensimmäisestä maailmansodasta aina vuoden 2004 tapahtumiin saakka.
 
UFO-Finland ry:llä on ollut ainutlaatuinen tilaisuus saattaa tämä kirja suomenkielelle. Kirja sisältää huomattavan määrän sellaista informaatiota, jota ei aiemmin ole ollut saatavana suomeksi.


Atso Haapanen

Puolustusvoimien ufohavainnot 1933-1979

 
ISBN 978-951-98374-7-5
192 sivua
hinta 27 €

Kirjassa on piirroskuvitus

Kirja on sidottu kovakantinen
Kirja, jota ei yleisen käsityksen mukaan voi olla olemassa. Suomen Puolustusvoimien suorittamat ufotutkimukset ovat tähän asti olleet meillä tuntemattomia asioita.
 
Viime aikoina valtiollisia ufoarkistojaan ovat paljastaneet ainakin Iso-Britannia, Tanska ja Ranska. Tämä kirja paljastaa myös likaisia yksityiskohtia Suomen Puolustusvoimien ufotutkimuksesta: virallisia ufotutkimusraportteja on hävitetty polttamalla!
 
Luotettavista lähteistä saadun tiedon perusteella on varmaa, että kansallisarkistoon päätyneitä uforaportteja on "muokattu" ennen niiden julkistamista. Suuri osa uforaporteista on edelleen puolustusvoimien hallussa.
 
Varsin mielenkiintoisella tavalla Suomen ilmavoimat on suorittanut testilentoja ja näin maassa olevien katsojien havaintojen avulla lentokoneet on voitu sulkea pois ilmiön aiheuttajina. Aaverakettien, kummituslentokoneiden, lentävien sikareiden ja lentävien lautasten lisäksi kirjassa kerrotaan jopa laskeutumistapauksesta. Kirja on kovakantinen.


 
Matias Päätalo
Tähdistä olemme tulleet

 
ISBN 978-951-98374-6-8
318 sivua
hinta 37 €


Kirjassa on 4-väri kuvitus

Maapallo on paratiisi-planeetta Linnunradan elämän vyöhykkeellä. Galaksit ovat suuria elämän viljapeltoja mahtavassa universumissa. Galakseja on triljoonia. Niin on myös Maan kaltaisia planeettoja koko olevaisuudessamme. Ehkäpä on myös supermaapalloja, isompia ja pienempiä.
 
Voi olla myös muita maailmankaikkeuksia ja toisia ulottuvuuksia, joiden fysiikan lakeja emme vielä ymmärrä. Ehkäpä Einsteinin suhteellisuusteoriassa on vielä pieniä markkinarakoja uusille asioille. Ja voihan olla myös niin, ettei oma elämämme ole maailmankaikkeuden mittakaavassa lainkaan merkittävä, vaan sivupolku.
 
Matias Päätalon kirja Tähdistä olemme tulleet, kertoo ajan ja avaruuden syvästä olemuksesta asiantuntevan tarkasti. Hän pohtii myös ihmisen asemaa, tekoja ja tulevaisuutta - ufojakaan unohtamatta. Hän tarkastelee kriittisesti luonnonilmiöiden tuntemustamme, eikä kaihda esittää vaatimuksia myös Jumalalle.
 
Päätalon tuntemus tähtitieteestä on syvällistä, omakohtaisesti koettua määrätietoisesti koko elämän ajan etsittyä tietoa. Päätalo varoittaa kuitenkin muodostamasta maailmankuvia uskomusten kautta. Hän painottaa kokeellista epäilyä romuttamatta silti tieteenfilosofista pohdiskelua elämän syvistä arvoituksista.
 
Maailmankaikkeudessa on monta sellaista viritelmää, jotka tukevat elämän syntyä. Luonnonlait jättävät joka tilanteessa markkinarakoja elämän kehitykselle joka puolella kaikkeutta. Jos hiiltä ei syntyisi, elektronin sähkövaraus olisi toisenlainen, galakseihin ei syntyisi pitkäikäisiä tähtiä tai jos avaruus supistuisi. meitä ei olisi olemassa nykymuodossa.
 
Supernovaräjähdykset toivat Linnunrataan raskaita alkuaineita, planeettojen ja elämämme rakennusaineet. Tähdistä olemme tulleet ja tähtiin meidän on jälleen palattava.


 
Matias Päätalo
Tähtiä ja outoja ilmiöitä

 
ISBN 951-98374-4-2
230 sivua
hinta 25 €


Kirjassa on 4-väri kuvitus

3. painos
Tunnetun tähtiharrastajan kauan odotettu kirja. Kymmenien vuosien kokemus tähtitaivaan- ja luonnonilmiöiden tarkkailusta sekä aikamme arvoituksellisista ufoista ja oudoista ilmiöistä on nyt tiivistynyt kiehtovaksi kirjaksi.
 
Matias Päätalon laaja kokemus tiedekirjoittajana on luonut pohjan tämän kirjan synnylle. Tähtiä ja outoja ilmiöitä -kirja on jännittävä, uusia näköaloja ja ideoita avaava teos. Se kertoo terävästi eri ilmiöiden esiintyvyydestä sekä tähtitieteen-, ufo- ja SETI -tutkimuksen ongelmista.
 
Luonnon ihmeet ovat vaikuttaneet Päätaloon jo lapsena. Tähdet, komeetat, pallosalamat ja "lentävät lautaset" kehittivät luontaisen tutkivat mielenlaadun. Kirja on täynnä tietoa ja suuria kysymyksiä, tutkimuksia ja teorioita. Kirja paljastaa myös Kuusamon Saapungin ufosta syntyneen tiskivesinaurun sekä tuo esille Kainuun rajavartioston tekemät tutkimukset Pyyvaaran ufosta.


Peter A. Sturrock
Uforaportteihin liittyvä fysikaalinen todistusaineisto

 
ISBN 951-98374-0-X
143 sivua
hinta 19 €

4. painos
Ufotutkimus ansaitsee tiedeyhteisön huomion! Näin päättelee arvovaltainen tiedemiesryhmä raportissaan, mikä keskittyy uforaportteihin liittyvään fysikaaliseen todistusaineistoon. Tämä nyt suomeksi ilmestyvä raportti on ensimmäinen perusteellinen selvitys ufoilmiöstä 30 vuoteen.
 
Ufo-ongelma ei ole yksinkertainen, ja on epätodennäköistä, että siihen on mitään yksinkertaista yleispätevää vastausta. Tutkimusten pitäisi keskittyä sellaisiin tapauksiin, jotka sisältävät niin paljon riippumatonta fysikaalista todistusaineistoa kuin mahdollista sekä vahvoja todistajalausuntoja. Professori Peter A. Sturrockin johtama työryhmä toivoo, että yhä useammat tiedemiehet kiinnostuisivat ufoilmiöstä ja olisivat heidän laillaan valmiita tutkimaan ja arvioimaan parhaita ufohavaintoja. Lue tiedemiesten haastava puheenvuoro!
 
Projektin johtaja Peter A. Sturrock on Stanfordin yliopiston fysiikan emeritusprofessori. Arvostetun tiedemiehen laajaan kirjalliseen tuotantoon kuuluu yli 200 tieteellistä artikkelia ja useita kirjoja. Sturrock on myös vuonna 1982 perustetun tiedejärjestön Society for Exploration presidentti.

Ufokirjoja myytävänä

Arkistosta löytyi muutama viiden kappaleen sarja 90-luvun lopulla julkaistuja Uforaporttikirjoja. Tekijöinä Lasse Ahonen ja Tapioäyräväinen. Sivuja yhteensä 1072. Kirjat ovat uusia. Nyt koko sarja hintaan vain 30 € + postimaksu.
Tilaukset: ufofinland@europe.com