Yhdistys Tutkimus Arkisto Kirjat Linkit Sivukartta
Artikkelit

UUTISET


Copyright ©
1999-2020
UFO-Finland ry

Arkisto > Artikkelit

Maija Lång:

Uutisia internetin ihmeellisestä maailmasta marraskuussa 2011


Ufotukimus on ja täytyy ehdottomasti olla poikkitieteellistä toimintaa. Tällä kertaa aiheeseen tulee näkökulmaa ihmiskunnan historiasta kuin myös avaruustutkmuksesta. Kaikki tämänkertaiset ja aiemmat kirjoitukseni koottuine linkkeineen ovat osaltaan tukemassa hypoteesiani, jonka mukaan ufoilmiön salailu on loppumassa ja hiljalleen meidät valmistellaan kohtaamaan totuus tunnistamattomista lentävistä esineistä, maapallon ulkopuolisesta elämästä ja meidän syntyhistoriastamme. Jos hypoteesini pitää paikkansa, voi olla että historiankirjamme kirjoitetaan pian uudestaan.

Arkeologia:

Perusta on löydetty mielenkiintoinen pääkallo, joka ei näyttäisi olevan ihmisen. Nopeimmat ovat ehtineet väittää kalloa jo ET-alkuperää omaavaksi. Täytyy kuitenkin muistaa, että hieman samanmuotoisia "jatkettuja" kalloja on tehty Afrikassa alkuperäisheimon toimesta keinotekoisesti ja tätä muistuttavia epämuodostuneita kalloja on tavattu myös Egyptin faaraoilta. Sekä heimokallot, että myöskin faaroiden pääkallomuoti pitää sisällään myös mielenkiintoisen yhtymäkohdan ufoihin. Molemmissa kulttuureissa puhutaan tähdistä tulleista jumalista.
Makaako tässä kuollut UFO-mies?
Is this an alien skull? Mystery of giant-headed mummy found in Peru

Venäläiset KGB-tutkijat löysivät myös samantapaisen kallon egyptistä hautoja tutkiessaan.
The Secret KGB Abduction Files - UFO Docu

Kiinasta on löydetty nyt pyramidejä joilla väitetään olevan jotain tekemistä maan ulkopuolisen älykkyyden kanssa. Ylipäätään pyramidit ja ufoilmiö yhdistetään koko ajan kiinteämmillä todisteilla toisiinsa.
Alien Base Found At Chinese Pyramid

Avaruus:

Jo toistakymmentä astronauttia tai kosmonauttia on astunut kaapista ja kertonut nähneensä tunnistamattomia lentäviä esineitä lennoillaan. Osa havainnoista on ollut myös klassisen lentävän lautasen muotoisia. Korkeasti koulutetut ammattipilotit ja astro-/kosmonautit lienevät parhaita taivaan ilmiöiden havainnoijia ja melkoisen todistusvoiman antaa, kun laittaa kaikki todistukset yhteen. Tässä taas muutama. Lisää löytyy aiemmilta kuukausilta kirjoituksistani.

Venäläinen kosmonautti Viktor Afanasiyev kertoo nähneensä tunnistamattomia esineitä. Samoin kuin amerikkailnen astronautti Dr. Story Musgrave.
Sightings Russian Cosmonaut UFO sightings

Kosmonautti Pavel Popovitsh myös.
Soviet Cosmonaut Pavel Popovich UFO incident

Myös Musa Manarov on nähnyt ja jopa kuvannut tunnistamattomia lautasen mallisia esineitä avaruudessa yhdessä Alexandr Balandinin kanssa. Videot on esitetty hiljattain kansainvälisessä ufokonferenssissa Brasiliassa, mutta en onnistunut hyvää alkuperäisvideolähdettä löytämään.

Mielenkiintoinen sivusto, joka käsittelee Mars-planeetasta otettuja kuvia. Kuvissa on pienellä mielikuvituksella nähtävissä rakenteita ja jopa kaupunkeja.
Mars Structures

Avaruudesta elämää voidaan etsiä myös etsimällä avaruuskaupunkien valoja.
Avaruuskaupunkien valot voivat paljastaa avaruuden asukkaat

Ufodokumenttielokuva:

Kaikkien aikojen parhaaksi ufodokumentiksi kuvailtu Out of the Blue -elokuva kokonaisuudessaan tässä.
Out of the Blue - Full HD UFO Movie

Maija Lång 1.12.2011

takaisin ]