Yhdistys Tutkimus Arkisto Kirjat Linkit Sivukartta
Artikkelit

UUTISET


Copyright ©
1999-2020
UFO-Finland ry

Arkisto > Artikkelit

Maija Lång:
Uutisia internetin ihmeellisestä maailmasta lokakuussa 2010

On selvää, että ufoilmiö on todellinen. Jotain lentävää jää siis aika ajoin meiltä tunnistamatta. Suurin osa tunnistamattomuuksista selittyisi varmasti paremmalla luonnon tuntemuksella ja uusimman sotilasteknologian salaisuuksia selvittämällä. Jälkimmäinen lienee myös syynä isoon osaan aiheeseen liittyvästä salailusta. Näistä seikoista huolimatta käsissämme on koko ajan enemmän ja enemmän havaintoja, joita on hankala selittää edes tuntemillamme fysiikan laeilla. Ufoaiheen tiimoilta julkistetaan koko ajan jotain, niin viranomaisten kuin havaintoja tekevien tavisten toimesta. Amerikkalaisesta valtamediasta Fox ja MSNBC ovat esittäneet toistaiseksi ennakkoluulottamammin ilmiöstä uutisia, mutta käytännössä kuitenkin valtamedia rapakon molemmin puolin vaikenee kuin mafia kaikki kovimmat tapaukset. Internet ainoana edes jokseenkin riippumattomana mediana on omiaan julkaisualustana, mutta sen vahvuus ja heikkous samanaikaisesti on tiedon paljous. Tiedon kaivaminen on hankalaa ja vielä hankalampaa on löytää luotettavaa tietoa. Oman haasteensa tuo vielä käsiteltävä aihepiiri, joka luonnostaan sisältää disinformaatiota, viihdettä ja tietokonegrafiikkaa Sci-Fi teemaankin liittyen. Näiden tekstieni ideana onkin kerätä kevyttä lähdekritiikkiä harjoittaen tietoa ja todisteita yhdestä näkökulmasta asiaan.

Näen, että ilmiön tulkinnassa yhteiskunnassamme on erilaisia pelureita, joilla kullakin on oma tärkeä rooli juuri käynnissä olevassa prosessissa. Prosessilla viittaan aiemmin esittämääni hypoteesiin, jonka mukaan avaruudesta löytyvät elämänmahdollisuudet ja yhä kiihtyvällä määrällä kertyvät "kovat todisteet" ufoilmiön taustalla olevista tekijöistä ja niiden aiemmasta salailusta, johtavat lopulta isoon uutispommiin. Ja jotta pahalta järkytykseltä vältyttäisiin, on uskonnot ja tiedemaailma pehmittämässä laskua yhdessä viranomaisten ja median kanssa "vuotamalla" pikkuhiljaa asiaan liittyviä totuuksia suurelle yleisölle. Uskon n. 70% todennäköisyydellä ufoilmiön todellisen luonteen paljastuvan hiljalleen ja meidän kaikkien olevan asian suhteen lähivuosina huomattavasti viisaampia. Tässä taas aiheen tiimoilta jotain Internetistä poimittua.

Yhteiskunta

Brittien paikallinen "VTT", eli Royal Society keskusteli tapetilla olevasta ufoilmiöstä:
Royal Society Conference On Extraterrestrial Life

Syyskuun lopulla pidetty tiedostustilaisuus ufojen pörräämisestä ydinlaitosten ja ydinaseiden säilytyspaikkojen läheisyydessä uutisoitiin laajasti eri puolilla maailmaa. Seuraavassa muutama uutinen tästä yli 100:n upseerin tai armeijan toimihenkilön valaehtoisesta lausunnosta ja asiasta järjestetystä tiedotustilaisuudesta.

Disclosure Conference, National Press Club 27 Sept 2010
RT News
Examiner.com
Before it's News
USA Today
MSNBC
Montreal Gazette
National Coverage: Fox News
Local TV Fox News Video
UK Sun
UK Metro
UK Daily Mail
UK Daily Star
Washington Post
CNN
UK Telegraph
UK Express
Fox News
Brahmand Defense & Aerospace News
Digital Journal
USA Newsweek
Air Force Times

Virossa valvontakameralle tarttui yli tunnin ajan kuvaa sähkövoimalalta:
UFO filmed for one hour at Estonian power plant

Paljon huomiota herättänyt uunituore "pakko nähdä" norjalaisten tekemä UFO-dokumenttielokuva ilmaiseksi netissä. Muutamista puutteistaan huolimatta tämä laadukas elokuva esittää asiallisen kiihkottomasti aiheen ajankohtaisuuden:
The Day Before Disclosure

Kotoisessa Suomessakin havaitaan koko ajan tunnistamattomia kohteita taivaalla:
Turku kiinnostaa humanoideja

Todistusaineistoa NASA:n kuvankäsittelytaidoista:
Conspiracy Theorists Confident: Altered Image a NASA Cover-Up

Ensin ufojen ilmestyminen 13.10.2010 suurkaupunkien taivaille ennustettiin Amerikkalaisen eläkkeelle jääneen upseerin toimesta neljä kuukautta ennen H-hetkeä...
USA:n ex-upseeri: Ufot näyttäytyvät huomenna meille

...Ja sitten ufohavaintoja ja jopa videoita aiheesta tulikin ennustuksen mukaisesti ainakin New Yorkissa, Kuala Lumpurissa, Moskovassa ja San Fransiscossa. Osalle tapauksista on tarjottu arikisia selityksiä, kuten ilmapalloja, mutta selitykset eivät tunnu tyydyttävän ainakaan silminnäkijöitä:
Ufohavainto pysäytti New Yorkin kadut!
UFO Sighting Video Taped Over Golden Gate Bridge San Fransisco
Taivaalla nähty UFO
Suuri ufohässäkkä jatkuu: Mitäs nämä valot El Pasossa olivat

Armeijan äijät ovat aiemminkin höpisseet ufoasiasta:
Military Whistleblowers on UFOs

Avaruus

Elämänvyöhykkeellä sijaitseva planeetta löydettiin "vain" 20. valovuoden päästä meitä. Mielenkiintoista on se, että vasta hiljattain on mediassa alettu uutisoida tästä jo sangen vanhasta (2007) aiheesta.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Gliese_581_c

Australialaisen tähtitieteilijän mukaan kyseisestä galaxista tuli myös joulukuussa 2008 lasersignaali, jota ei sittemmin ole pysytty selittämään.
Outo signaali avaruudesta

Pitkään on kiistelty siitä, onko Kuussa vettä vai ei? Uusimmat tutkimukset viitaavat siihen, olisi.
Kuun pommitus paljasti vettä ja yllätyksen

Jo aiemmin kirjoitin Bulgarian avaruusinstituutin varajohtajan kommenteista, joiden mukaan he kyselevät avaruuden muilta roduilta kysymyksiä ja saavat vastauksia. Tämä uutinen oli pahasti muuttunut matkalla mm. Suomen mediaan ja alkuperäisessä jutussa mainittuja, erittäin kovia väitteitä ei enää mukana ollut. Jotenkin myös viljapeltokuviot oli ympätty muunnelluissa uutisissa mukaan. Suosittelen tutustumaan seuraavaan neliosaiseen videoon, jossa kerrotaan asiassa olevan jotain muutakin taustalla.
Mystery Of Filipov

Lopuksi vielä jotain kuvia ja videoita

Tiibetissä Temppelin luona kuvattu lautanen:
UFO photographed above Buddhist shrine in Tibet

Englannin rannikolla ufo lenteli merialusten ympäristössä:
Giant UFO and aliens hovering over British naval ship filmed

Mielenkiintoinen uutispätkä miehestä, joka tituleeraa itseänsä Profeetta Yahwehiksi ja toimittajan läsnäollessa kutsuu ufon visiitille. Tekisi mieli sanoa, että kaveri on mielestään vialla, mutta pistää tämä uutisointi mietityttämään. Kaverista on muutamia muitakin videoita netissä.
"Prophet Yahweh" and the UFO on TV

Englannissa erittäin nopea lentävä lautanen kuvattu videolle ja video herättää hämmästystä:
http://www.msnbc.msn.com/id/26184891/vp/39501708#39501708

Myös Ranskassa kuvattiin hyvällä laadulla nopea ufo Pariisin lentokentällä:
Ufo Paris caught on camera at airport

Maija Lång 22.10.2010

takaisin ]