Yhdistys Tutkimus Arkisto Kirjat Linkit Sivukartta
Artikkelit

UUTISET


Copyright ©
1999-2020
UFO-Finland ry

Arkisto > Artikkelit

Maija Lång:
Uutisia internetin ihmeellisestä maailmasta elokuussa 2010

Yhteiskunta

1) Yleinen mielipide ufoilmiön suhteen on radikaalisti muuttunut. Vedonlyöntitoimistot ovatkin joutuneet tarkistamaan tällä viikolla kertoimiaan ufoilmiön ja salaliiton paljastumisen suhteen.
Avaruusolioita olemassa? - Vedonlyöntitoimisto joutui pudottamaan kertoimiaan

Avaruus

1) NASA:n entinen mekaanikko vahvistaa ufoilmiön olevan todellinen ja salaliiton sen salaamiseksi olevan käynnissä:
www.ufodigest.com/news/0808/sco.html

2) Bulgariassa on v. 2009 kohistu maan avaruusinstituutin johtajan lausunnoista, joiden mukaan avaruusoliot elävät parhaillaan keskuudessamme. Bulgarialaiset tiedemiehet väittävät jopa olleensa yhteydessä avaruusolioihin.
"Avaruusolennot ovat jo joukossamme - ja vastaavat kysymyksiimme"

Politiikka

1) Muutama vuosi sitten Intian ennakoitiin paljastavan ufosalaliiton piakkoin. Intian oma avaruusohjelma lieneekin vauhdittanut myös NASA:n julkistusvauhtia aurinkokuntamme ihmeistä.
www.indiadaily.com/editorial/19513.asp

2) Ufotutkijoiden kannalta merkittävin uutinen aikoihin tapahtui, kun BBC julkaisi kovan luokan jutun ufosalailusta vain muutama päivä sitten (8/2010). Winston Churchill oli määrännyt 1950-luvulla ufotapauksen salaiseksi massapaniikin pelossa. Vähintään 50-vuoden salausaika on nyt päättynyt ja dokumentti on nyt julkistettu.
UFO-havainto säikäytti: Churchill salasi kaiken 50 vuodeksi
British X-Files reveal secret UFO study
Avaruusolioita olemassa? - Vedonlyöntitoimisto joutui pudottamaan kertoimiaan
Winston Churchill, Dwight Eisenhower - Ufo Cover- up/

Viimevuosien parhaiten dokumentoidut havainnot

1) Stephenvillen tapaus vuodelta 2008 on kiistatta viime vuosien merkittävimpiä. Sadat tai jopa tuhannet ihmiset näkivät Stephenvillen (Texas, USA) taivaalla nopeasti lentäviä valoja, joita jahtasivat hävittäjälentokoneet. Pitkällisen disinformaation ja ristiriitaisten tietojen syötön jälkeen viranomaiset ovat myöntäneet mm. tutkaraporteissa näkyneen ufon.
Stephenville UFO incidents explored in detail
MUFON's Findings on the Texas Sightings

2) Englannin jättimäinen sikariufo vuodelta 2007. Englannissa lentäjä on nähnyt matkustajien lisäksi ison sikarinmuotoisen ufon. Tapaus on vahvistunut myös tutkan ja toisen lentokoneen lentäjän kautta.
'Cigar-Shaped' UFOs Spotted Near Guernsey

3) Kiinan 9. suurimman lentokentän Hangzhoussa sulki ufo heinäkuun alussa 2010 useiksi tunneiksi. Asiasta nousi valtava kansainvälinen kohu etenkin varsin laadukkaiden kuvien ja videoiden vuoksi. Tapauksesta otettujen kuvien ja videoiden määrä kasvoi nopeasti ja merkillepantavaa oli, että useat kuvat ja videot esittivät aivan erilaisia lentäviä esineitä. Pian olikin varsin hankala sanoa mikä kuva tai video oli aidosti ao. tapauksesta. Uutistoimisto CNN ennätti jo kommentoimaan parhaiden valoa alaspäin säteilevien "sikarimallista" ufoa esittävien kuvien olevan kuvankäsittelyn tulosta ja koko tapauksen olevan huijausta.

Allekirjoittanut on henkilökohtaisesti ottanut yhteyttä paikallisiin ihmisiin Hangzhoussa Kiinassa, jotka vannovat kuvien tai ainakin osan kuvista olevan juuri sitä mitä taivaalla näkyi. Allekirjoittaneen hallussa on myös muutamia paikallisilta saatuja kuvia, jotka ovat samanlaisia juuri kuvamanipulaatioksi väitettyjen nk. parhaiden kuvien kanssa. Tapaus lienee tyyppiesimerkki siitä, että kuvamanipulaatioita syötetään heti alkuvaiheessa medialle, jotta koko tapaus voidaan pikaisesti tuomita väärennykseksi ja painaa villaisella, kun uskottavuus koko tapaukselta alkaa horjua väärennysten paljastuessa.
Ufo pysäytti lentoliikenteen Kiinassa
www.earthfiles.com/news.php?ID=1730&category=Environment
http://naurunappula.com/616665/ufoja-kiinassa

Maija Lång

takaisin ]