Yhdistys Tutkimus Arkisto Kirjat Linkit Sivukartta
Artikkelit

UUTISET


Copyright ©
1999-2020
UFO-Finland ry

Arkisto > Artikkelit

Maija Lång:

Uutisia internetin ihmeellisestä maailmasta joulukuussa 2010


Tiede ja teknologia

Tampereen yliopistossakin 1990-luvulla toiminut venäläistutkija Eugene Podkletnov kertoo tässä häkellyttävässä videossa lentävien lautastenkin lennon mahdollistavasta painovoimankumoustekniikasta. Toinen linkki sisältää hänen uudempia edesottamuksiaan samasta aiheesta.
Dr. Eugene Podkletnov Talks About Anti-gravity
Eugene Podkletnov Anti-Gravity Breakthrough

Vuonna 2001 uraauurtavan ja vaikuttavan ufo-salaliittoa käsitelleen lehdistötilaisuuden National Pressclubilla järjestäneen Steven Greerin samana vuonna tekemä haastattelu, jossa Mr. William Pawelec vastailee kysymyksiin teknologiasta ja ufoilmiöön liitetyistä asioista. Pawelec on ollut suoraan ja välillisesti Yhdysvaltain sotilas- ja turvallisuusinstituutioiden palkkalistoilla. Vaikka haastattelu on nauhoitettu jo 2001 haastattelu on saatu julkaista Pawelevin luvalla vasta nyt hänen kuolemansa jälkeen.
Extraterrestrial UFO Are Real

Avaruus

Nasa ilmoitti maanantaina 29.11.2010, että avaruushallinto aikoo järjestää torstaina iltapäivällä Yhdysvaltain aikaa tiedotustilaisuuden, jossa se kertoo tärkeästä astrobiologisesta löydöstä. Kyseessä oli arseenijärvestä löydetty mikrobi/bakteeritason elämä, joka tekee kuitenkin elämänmahdollisuuksien löytymisen muilta taivaankappaleilta entistäkin todennäköisemmäksi.
Nasa sai bakteerin syömään arsenikkia - uusi löydös "jäävuoren huippu"

Netissä villisti on levinnyt uutinen, jossa kolme isoa alusta olisi lähestymässä palloamme. En osaa sanoa minkä verran tässä on totuutta mukana, mutta se että suoraan puhutaan ufosta sen laskeutumisesta eikä mainita esim. etäisyyttä valovuosina kertoo jotenkin amatöörimäisestä taustatyön teosta ja herätti jo omat epäilykseni. Examiner on myös internet-uutispalvelu, johon lähes kuka tahansa voi kirjoittaa uutiset vain rekisteröidyttyään. Lisäksi uutisessa mainitun tutkijan nimi on kirjoitettu väärin ja hänen toimenkuvansa ei liene ihan suoraan tämmöisten asioiden parissa, vaikka SETI-projektissa mukana olevasta ihmisestä onkin kyse. Asiasta on paljon keskustelua internetissä, josta valtaosa on kriittistä asian tarkastelua ja itsekin kallistun sille kannalle, että kyseessä on kohtalaisen hyvin tehty pila. Jokainen voi itse tarkistaa mistä on kyse:
3 Very Large Objects In Space Flying To Earth
Kuka levittää huhua muukalaisten saapumisesta?

Yhteiskunta

Uusi-Seelanti julkaisi juuri 2000 kpl ennen salaisia dokumentteja ufo- ja alientapauksista.
Uuden-Seelannin armeija julkisti salaisia uforaportteja
Ilmavoimat julkaisi salattuja UFO-tiedostoja
Salaiset raportit julki - lentäjien havaintoja ufoista

Tässä yksi mielenkiintoinen tapaus Uuden-Seelannin tapausten joukosta:
Melkoinen ufojuttu Uudesta-Seelannista - omituinen mies vieraili

Myös Argentiina on liittynyt niiden valtioiden joukkoon, jotka ovat julkaisseet uforaporttejaan.
Argentine Government Announces Committee To Study UFO Phenomenon
Argentiina aloittaa viralliset UFO-tutkimukset

Armeija

Israelin hävittäjä on tuhonnut miehittämättömäksi todetun "UFO:n". Mielenkiintoiseksi asian tekee se, kuinka väitetyn ilmapallon tuhoaminen on ylittänyt uutiskynnyksen. Historia tunnistaa tapauksia, jossa alkuperäinen shokkiuutinen leviää kovasti laimennettuna eteenpäin.
Israelin hävittäjät tuhosivat "UFO:n"

Videoita

Kasa harvinaisen laadukkaita ufovideoita uuden vuoden kunniaksi. Ehdottomasti katsomisen arvoinen setti:
UFO compilation Part 1: Don't Believe... KNOW!!
UFO compilation Part 2: Don't Believe... KNOW!!

Maija Lång 23.12.2010

takaisin ]